fredag, lördag o söndag

Eftersom jag inte har skrivit nått på år och dagar så skriver jag ner vad jag har sysslat med i helgen i ett o samma inlägg:)
Fredagen, den var slapppp, riktigt skönt, först skolan o på kvällen så kollade jag o sara  på "hjääääälp" o så, det var nice:) vi satt vi datorn också en hel del:)
Lördagen, den var rolig!! först stan med syster, fikade oså:) senare gick jag till pappsen:) sen så fixade jag med balklänningen(; och efter maten o allt, så gick vi i väg till ellan! jag o malin:) det var några stycken där, och det var askul, dock så var jag o matilda sämst på spelet vi körde, men det var skojjit anyway:)
och nu är det ju söndag, så jag ska träna idag! sen så ska jag vara med mimmmiii:) sen måste jag nog ta tag i pluggandet... tyska, uschaa, vad det är svårt:p

nu känner jag mig duktig:)
får se när nästa inlägg blir av!!
puss i nacken
/mimson

vi såg på melodifestivalen, åhhh, snacka om skön grabb:)
BJÖÖÖÖRN!!!! :D:D
 


mmmhm

serriöst, jag är inte så bra på att komma ihåg att skriva på min blogg:(
jag fastnar mest på bilddagboken.se! ;)
men jag ska inte ge upp min blogg än:)
såå lugn frida:) hahhhaha


skriver mer i morgon:)
PUSS

onsdag

mein mittwoch, yeah
den har varit slapp som tusan, jag menar, 2 lektioner;; kan det bli slappare? ;D oh no, inte precis!;p
wihooo:::::)
jag är sjukligt trött ändååå.
thihih, imorgon blire drama, uppvisning av våran teater Askungen!!
yeaahhhh=) vi hörs people


pussss i nacken;)
mimson

and u sari,. u can be frisk now

tisdag

min tisdag har varit bra, inget att klaga på:) semlor i massor;;
shit, jag älskar verkligen den här dagen:)  typ en god dag. nått som är lite mindre bra är nationella proven , direkt på morgonen dessutom.. visst, det är skönt att ha ett ytterliggare avklarat, men ändå, jobbigt. det tar på krafterna! men jag överlevde, hoppas alla andra också gjorde det. sen vare dax för mig att bege mig till dramagruppen, dom är rätt roliga, fast dom vet inte om det.. haha, dom är omedvetet roliga, wow; sen var jag med mimsan, kul kul, vi spelade memory, yeah, we are no lifers!! haha,but we can't help it!


hare bra everybody,

/ mimsaaan


dagens bästa;  semlorna o alla lekar vi gjorde, jättetöntiga, men roliga som bara den!
dagens sämsta; att frida är sjuk, det suger... hörru, jag klarar mig inte många dagar till utan dig darling!!!

måndag

vecka 6 har varit en vecka som har varit ganska efterlängtad, ialla fall hos dom på min skola , eftersom det är elevensval hela veckan lång;; det innebär alltså att man har ett och samma ämne hela veckan:) det är ganska soft faktiskt. Själv fick man drama, jippi, eller inte.. det var ju bara sjuor i gruppen o jag, emma o olivia! men vi har kul, så det är ingen fara med det=) askungen, det är den pjäsen vi gör;; wiiiiiiie, heheh, jag är berättaren, det är den duglig roll actually.

Efter skolan gick jag och min syster till pappsen, vi pratade om att jag ska åka på språkresa, till england, det känns som om det skulle behövas. När jag kom hem till mamma sen, fick jag gå o lägga mig direkt för det kändes precis som om man stack knivar i min mage, dock har jag ju magprobelm, men det var inte funny.

jaa, laddad som tusan tills imorgon, då det är nationella prov i svenska, allvaligt talat känner jag inte för att sitta i åttio minuter och ta mig igenom en läsförståelse, men hejja, det får jag stå ut med:) men jag hoppas det går bra för alla som nu går i nian o ska göra det:)

nu är jag tröttare än tröttast,
- sleep well,

/ mimmsi


image2image6image7

blogg? jaha okej:)

ahh, jag känner mig minst sagt efter, jag menar, alla, eller nästan alla iallafall, har ju bloggar nu;o så jag skaffade en jag med;) Om jag känner mig själv rätt så kommer det dröja mellan de gånger jag skriver på den är bloggen, men jag ska göra mitt bästa! (: yeah, första inlägget avklarat! :) 

good night
/ mimmiiii=)


välkommen eller nått;)

jag undrar om nån ens kommer läsa detta men iallafall, kommentera på, it's just funny :)

/mimmson

RSS 2.0