tjoohoo

duktig jag är på att uppdatera.... soorrry, men jag har inte kommit ihåg.

Iallafall så är det lördag, och det är min favvodag!!!! sova hur länge som helst, gå och lägga sig hur sent som helst, utan att skolan ska lida för det liksom:) så det är skönt!  hahhaha, jag hade tänkt och skriva värsta långa inlägget, men det sket sig, jag har bråttom!!!!! mallan ringde precis, hon och majsan kommer snart!! bäst jag fixar mig innan:) ha en bra kvälllll coolingar (H)

SMS!!

jag får såna här kedjesms ibland, oså står det typ massa bra saker "du är min så snäll, blablabla såna där jättegulliga ord, men det slutar alltid med "om du inte skickar vidare detta sms till typ 10 personer så kommer du få otur i 5 år", eller som jag fick sist " kommer det stå en liten kille med svart krulligt hår brevid din säng, varje natt.. höhö sov gott"!!! det värsta är ju att jag är ju liv rädd för sånt där. jag vet ju att det inte kommer stå en liten svarthårig kille brevid min säng varje natt om jag skiter i det, men ändå skickar jag vidare eller så raderar jag det så fort jag får det, läser inte ens klart det, men det är ju sjukt! haha, men man vet ju aldrig...!! sinnesjukt egentligen! allvarligt talat, vem kommer på dom dära? är det nån stackare som har tårkigt eller vad är det frågan om?! :) 



hello again

det här får bli min blogg framöver,som jag ska hålla mig till, och som jag skriver i när jag har tid, ni ser ju själv, det håller inte även fast jag lovar mig själv och er att jag ska skriva varenda dag,  när skrev jag sist i den här? verkligen inte igår iallafall meeeen, vi ses och hörs hoppas jag!!


RSS 2.0