hello again

welcome back magsmärta

snurrrrigt värre

tror det eller ej, men tivolit är i stan! och för er som inte visste så bor jag i härnösand och det är en väldigt liten stad. därför blir vi alla väldigt glada när nåt sånt inträffar, haha, det är sjukt töntigt men sant. så nu ska jag tagga, tagga, tagga. i kväll blir det med elon, aslänge sen jag träffade henne, så det ska bli jättekul! maybe malls too:) imorgon blire en massa girls jag ska gå med malin,frida, elina, maja och dom=) jag lääängtar faktiskt. jag är ingen sån som åker mycket karuseller direkt, men jag är desto bättre på att äta sockervadd, remmar och sånt. så det ska jag göra ikväll. lotterier är också jättekul! men i sommar ska jag (enligt mig själv) ner till stockholm och gå på grönan med anna och henrik! bra va anna?:)

imorgon ska vi även fira pappsen som har fyllt år. det blir chill och grill hemma där. senare blir det tivolit som sagt. jag har nyss kommit in, jag har legat ute och försökt fått färg, lyckades jag? heheh, njae, vi säger så här... jag somnade.. synd att det inte var kräftsäsong nu! 

 återkommer med mer intressant fakta sen ikväll.

pusss lovers

remember that

I promise you
I'm always there
When you heart is filled with sorrow
And despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand


fyfan

ilska var ordet


uppfräschning av design

jag har gjort sån där sak som jag ska lägga in på bloggen så den blir lite mer personlig;) ska be saris hjälpa mig imorgon:) så nu har ni nått att se frammemot=)

ett snabbt inlägg...

...för jag ska skriva lite på min sista inlämningsuppgift på hela kiörning, fatta heltsick. 
sen ska jag se på fotboll och vräka i mig chokladmousse och svälla:)

image125

svettigt värre

nyss hemkommen från en springtur med brorsan. konditionen är påväg tillbaka efter en väldigt lång paus nu, det är på tiden. vi sprang faktiskt väldigt långt. så nu är jag nöjd. yeahh!:) 

igår vare asroligt. vi hade lagfest. jag lägger in lite bilder. 
 men iallafall girls, det var jätteroligt:) thääänkjo for thääät!

vi hörs lovers!

        

varning

nu kommer ett inlägg ni garanterat hittar på alla niondeklassares bloggar.
nämligen om slutet.


tänk er i fyra år har vi träffats varje dag. och nu ska vi alla välja gymnasium och splittras. det går på en sommar, bara så där; poff! nejmen, allvarligt. det går inte att beskriva hur det känns. såklaart, känns det underbart att börja om på nytt, lära känna fler människor, annan skola osv. men med handen på hjärtat så tror jag inte, verkligen inte att det kommer nå upp till den nivån som vi har haft nu i fyra år. tryggheten och stämningen i klassen. min klass nu är perfekt. det finns en av varje, alla behövs såklart annars skulle inte min klass vara sådär bra som den är. och nu, när det är tre veckor kvar, försöker jag verkligen ta vara på tiden vi har kvar, den knappa tiden. men bara för att gymnasiet börjar betyder det väl inte att man inte kommer träffa sina gamla classmates? nää, för mig blir ni inte av med i första taget. uhh, känslosamt ämne, mmh, men nu tar vi en dag i taget och har fettmedskoj den sista tiden, right?! 

image115
 9@!!

det känns faktiskt sjukthemskt att behöva splittras

ohyeah

nu bär det av mot mallan, psykkvällen allan väntar:)

ses i dimman lovers

hey lovers

haft sovmorgon till kvart i tio idag. najsigt:)

jag har inget att skriva om idag, men jag ska be magda gästblogga på min blogg imorgon:)
det vore väl nått?!

hare götttt,
ciao!!


dagens updates

kvällen till ära har bjudit på bland annat tacos med personer x10. det var trevligt men shit, småbarnen tar ju död på en. stackars mamma och pappa som alltid måste ansvara för allt dom ska göra och ska ha. som syskon märker man inte det, förrns nu då, när mamma och pappa är borta och pontus är här och är barnvakt. först då, märker man hur mycket energi det tar och hur mycket hjälp dom behöver med allt. det är ju självklart eftersom dom är så små men, det är jobbigt. det är kul och så. självklart. och dom har ju verkligen vuxit, så det kan man inte klaga på.

ingen mattelektion idag, såtyvärr har jag inget att informera om på den fronten. men om vi nu ska prata skola (det tråkigaste man kan läsa om) så har jag gjort klar mina shorts som oliva och jag har hållit på med länge, otroligtjättelänge. jag har haft svenska nationella muntligt också:) hmm, nu vill jag inte prata om vad jag har gjortpå skolan mer, det är till och med uttråkande att skriva ner det. :) en sak till måste jag bara tell you about, mallan och jag hade typ värsta fajten med peter idag på rasten mellan so;n och arbetslagstiden. ajjjj, hårdkamp.

mätt och belåten sitter jag här framför min dator och glor, jag ska dra ner till dom andra nu. jag ska göra nått askul, vet inte vad ännu, men nånting roligt ska jag ägna denna onsdag åt också.

några dagar kvar tills sommarlovet drar igång, peppar peppar! oh,vilken sommar det kommer att bli:)
jag lovar att skriva ner min preliminära planering så snart som jag kan.

nu när jag skrev så pass långt som jag gjorde, vill man ju gärna skriva mer. men tyvärr gottfolk, jag har inget att skriva mer, annat en att jag önskar er en asbra kväll! och snälla ni kommentera, så jag ser eran bloggaddress, så får jag läsa lite fler bloggar:)

pussss


rolig dag

idag har jag skrattat 394737 gånger mer än vad jag brukar göra, shit, tårarna bara rann, haha.

  • först vid maten,jag råkade till och med spotta ut maten på bordet. oops, men det var inte mitt fel. det var ju dom andra som var roliga. hahha. pontus mest dock. helt sick.
  • sen hemma hos frida, ojojoj,nej det går inte att beskriva. ojojoj, vad jag älskar er.

magda och operation mattelektion

båda grejerna är väldigt spännade faktiskt, men jag börjar nog med att berättta om min nya vän magda.
magda är en helt normal tjej med intressen som tex att plocka blommor. hon är väldigt trevlig, och glad. jag är personlig assistent och magda, om ni vill veta mer om henne så hänvisar jag till mallans blogg, eftersom magda inte existerar in real life. bara ibland. (malin, nu måste du skriva nått om henne) -> http://malls.bloggagratis.se vi har filmat henne lite, men jag kan försöka få in nått smakprov på henne så ni får se. men det får dröja ett tag:) men håll utkik=)

Jag och frida har börjat en-plugga-på-lektionen grej, som innebär att jag ska koncentrera mig på mattematiken när vi har lektion. ma-lektion allstå. mh, du fattar säkert att jag äääälskar matte. nä, det gör jag inte. menmen, frida fick säkert nått bryt på mig idag, flera ggr, men hon gör det bra ändå. ja, jag ska göra mitt bästa. jag sitter mke heller och ritar. ni kommer från och med idag att få följa min lilla resa fram till skolavslutningen i mattedelen. aa, och jag måste bara säga att jag fick vg på mattenationella. är i chocktillstånd ännu. men somsagt, fortsätt läsa my blogg. och kommentera lite mer, det är roligt med kommentarer!

puss i nacken

då ni..

operation mattelektion har startat, jag berättar mer ikväll vad det innebär!

image114


herregud vad bäst!

http://www.youtube.com/watch?v=PNO2veRIgvE


någon som inte håller med?


dagens mest saknade person

anna,anna,anna, jag saknar diiig!!!!!!!!!!

image113

the day today was a sick-day

hur många day kan man få in i en rubrik? haha

vad har livet bjudit mig på idag? jag ska berätta kortfattat.
(jag har kommit på att man kan skriva i såndär smart punktform, so why not)

  • jag åkte på fetaste förkylningen.
  • somnade med ipoden på så jag vaknade och med ganska så jättehög volym.
  • tog tempern, jag hade feber.
  • tappat luktsinnet, smaken.

hah, ser ni likheterna med dom där fyra punkterna? jag är så negativ så att jag borde skjutas. liksom det var ju bara dåliga saker. okey, dagen har kanske inte varit den bästa i mitt liv. men för att kunna uppskatta de bra dagarna måste man ha några dåliga också!

min mamma och peter åker som sagt till egypten om några timmar, och nu är mamma sådär extra snäll, hon har köpt hårinpackning till mig och en tidning och halvstädat mitt rum. dom borde kanske resa oftare? det ska bli jätteskönt att vara utan dom ett tag faktiskt, haha, eller det kanske är dom som ska tycka att det är skönt att vara utan oss? aa, jag trordet. men i skolan nu, hoppas jag att det väntar dom fyra roligaste veckorna in my life. tänk er snart går jag ut nian och börjar på gymnasiet. helt sick. allt som jag har upplevt nu, kommer ju aldrig igen. iallafall inte på samma sätt. åh, jag kan ju varna er i härnösand att gummistövlar rekommederas på skolavslutningen då jag kommer grina som en fontän och kanske orsaka översvämming. aja, vi tar det då.

hoppas ni är pigga och fräscha i alla fall,

puss lovers


tips från coachen

joina facebook

hello again

jag kunde inte överge mina fem(?) kära läsare. det vore inte likt mig. så därför fortsätter jag att berätta ointressanta saker som händer i mitt liv. jag får inte ner allting såklart, men littegranna iallafall.

jaha, vart ska jag börja? hmm, jag kan ju tala om att jag har på känn att jag kommer bli sjuk inom 3 dagar, min näsa rinner och jag har ont i huvudet. jag kanske är sjuk redan. wellwell, who cares? mallan har varit sick och det var inte kul, sara och frida är sjuka. liksom ska man vara sjuk ska man vara det nu då eller?

mimmi, min mimmi, har kommit hem, dock i en mörkare nyans på huden. very funny to see her. we have alot to talk about, yey.

elevens val hela förra veckan var assoftigt, jag hade idrott, vi spelade basket all the time, fettmedsoft. vi spelade burn out - det är grejer det!

nu till veckan åker mami&peter till egypten, näää, jag är inte alls avis. nejnej.

ikväll har jag varit med soffan, mallan, jockipocki och maaaxii. vi spelade det traditionella spelet rita och gissa. pinsamt men sant, pöjkarna tog hem segern. vi borde skämmas.. haha, fast dom var duktiga.

förövrigt så är inte nånting på min sida känns det som. allting är konstigt och allt jag gör blir fel. det kanske vänder rätt som det är hoppas jag på iallafall.

hare göttarns!


1                                   2                                 3

1. max snygga teckning, kan ni gissa vad han ritade?! då  gör ni det riktigt bra.

2. malls and me, wiho

3. hmm, i femman, otroligt snygga

frågetecken

jag måste ha sveriges mest ointressanta blogg?
är det någon överhuvudtaget som läser?
annars kan jag lika gärna ge upp!


tomt på skrivmaterial

hello everybody!

idag på idrotten så sa malin massa saker som fick mig att skratta tills tårarna rann. det kanske inte är så roligt för er att veta om, men det var kul. jättekul.

jag och malin sprang även hinderbana när vi satt ihop. det ni! har ni testat det?! nä jag tänkte väl det. kanske inte nånting man brukar göra bara sådär. jag har även spelat basket med en massa 6:or, det är väl inte det roligaste man kan göra men roligare än fotboll. så jag klarar mig.

åhh, jag har ingenting att skriva om, förlåt. det måste vara fettråkigt att läsa. men jag tvingar er inte. jag ska försöka skriva om nått intressant hädan efter. men det händer inte så mycket just nu, eller joo, det gör det. men aja, vi ses sötisar!


godkväll

hallå kära läsare, om jag ens har några kvar(?)


kan väl börja med att berätta om min daaag, idaaag!
det är söndag, vilket för mig innebär att det är okej att göra ingenting utan att känna att man är lat. då slipper man den sortens ångest iallafall. jag har faktiskt gjort lite saker idag. jag kom hem från pappa vid 12 och då solade jag ute och pratade med kasper och peter om turkietresan. jag hoppade studsmatta och ägde ut kasper i basket. sen tog jag och majsan på oss varsin stegräknare och gick ut och gick. man ska typ gå 9000-10000 steg eller nått/dag, vi gick 4000 steg på vår lilla tripp. sen kände jag mig så duktig sååå.

jag lider med alla som har pollenallergi, herregudars,  vad jobbigt det måste vara. usch, jag tycker synd om er hela bunten som lider av den allergin. nu när det är som värst ute, kan det inte var kul.

har jag nått nytt att berätta?
hmm, jaa, att jag och några vänner köpte ben and jerrys igåår, woow, mallan och jag delade på nån caramel, chew chew=)  bifogar bild.

och att det är elevensval till veckan, känner mig inte så laddad för att ha idrott, får se om det blir en del ämnen istället då och då. men det ska bli skönt, jaooo

nu ska jag för en gångskull sova i min skönaste säng som jag har här hemma hos mamma. wihoo

livin' that dreaaaaaam

ciao

 image108

shoohooo

jag kan inte sova, eller jag har inte ens försökt. idag har jag varit med mimmi och sara, det var supertrevligt. vi snackade en massa shit och åt karra. jag är såhilmarns trött efter dagen egentligen. jag har haft nationella prov i tyska, ett test prov, i två timmar. yeah.

MIMMI min vän, bästaste vän tillochmed, hon åker imorgon, mmhm, hur skönt kommer inte hon att ha?
men tänk på mig då, det kommer bli tomt, men jag får försöka klara mig:)

nu ska jag sova göttarns, göre ni med

LOVE

trollflöjten

opera med skolan.
jag somnade tre gånger.
behöver jag säga mer?

skolan tar slut på alla mina krafter

jaaa, exakt, jag går i nian. borde man inte leva loppan då fram tills skolavslutningen? man kan ju tycka det, men inte vi inte. vi har jättemånga inlämingsuppgifter kvar. dom är verkligen jättejobbiga. man måste ju göra dom framför datorn och det är inte alltid man orkar sätta sig framför den. men jaja, jag bara klagar. ska bättra mig på den fronten.

fem veckor! kan det var så lång tid kvar i skolan? jag har noll koll:) känner att jag inte har sånt stort behov av att veta det, men det är iallafall really nice, för jag vet att det börjar närma sig sommaren nu.
jag får sån överskottsenergi då. jag har skrivit en alldeles för lång filmanalys nu. men jag kunde inte skriva kortare. ojoj, det lät som ett typiskt sara-problem.

vad har gjort idag då? jag kom hem från skolan, med huvudvärk, wow, det var verkligen längesedan jag hade ont ihuvudet. det är ändå ett lindrigt ställe att ha ont i. för jag kan sova bort det. men jag var ju ändå tvungen att skriva det där analys-shitet. så efter att jag hade sovit i två timmar så skrev jag det.
sen åkte jag till pappa. såg på morgonsoffan OJ, vad kul det är, jag ramlar om kull av skratt, serriöst, jag har dålig humor kanske, men det kan jag leva med:)

imorgon ska jag till skolan och vi ska på nån opera på teatern, får se vad det är för nått. jag menar opera är kanske inte det som mina öron helst vill höra. det liksom skär sig och blir lite för högt för mina små ears. men jag överlever nog det. vem vet det kanske är asbra?

det känns som den här dagen har gått ganska fort, eller har jag fel? jag ska nog försöka vända tillbaka dygnet som jag har vänt helt och hållet. det blir svårt, men det går:)

hade egentligen ingenting att skriva här när jag började, men jag kände att jag fick lov att pressa fram lite fakta om min "intressanta" onsdag. så dom få läsare jag har får läsa nånting iallafall:)

ciao!

stressfaktor

jag har mycket att göra, för mycket

ses

balfrisyr

idag ska det testas frisyrer, till balen. det ska bli spännande, fast jag tycker egentligen allt till balen är tråkigt. klänning, skor, frisyr, ahh, men allt är klart förutom frillan, så jaaa :D det går frammåt, men vad vare jag tänkte säga? jo, nu är bara att vänta tills balen!


mirakel

image107

GAAAAAH, kan man göra annat än att älska?!

lördag eller??????

jooo, se på tusan, det är lördag!!!
supersoftig daaaaaaaag!

VET NI? nej, tänkte väl det. vem jag träffade på stan?!  REBECKA!!
fattar ni hur länge sedan det var? det var iallafall jättekul!!!!!!

sen efter stan så gick jag till mallan, vi kollade på språkresor, eftersom vi kanske ska fara på en=) sommarn 2009:) huuuuur kul som helst!

jag sitter här, tråkar gärnet, men MIMMI kom hem, jag saknar dig på tok för mycket, jaapp.
 


ett problem, jag lider utav besluts ångest, som igår i birsta, jag kunde inte bestämma vilken färg jag skulle köpa på klänningen, så då blev det ingen. det är ju skämmit. och när jag tog tex en kvart på mig idag när jag skulle välja schampoo på affären, det börjar bli pinsamt... hjäääälp

min fredagkväll

jag var med mallan och soffi, det softades. kollade på talang, hahah, det är så sjuuukt. fast många är verkligen duktiga faktiskt, när jag kom hem, ut och gick i TVÅ timmar. fatta vad strongt. ni tycker säkert att det är lite, men klockan var liksom 24:00 när vi började, kom hem 02:00, yeah, nu är jag trött, ska sova snart. min kväll i lite bilder kan ni väl iallafall få se :)

  
   

hawaii?

image98

image99

shoooopping

jaa, snart kommer linus hit då ska jag, maja, pappa och linus ner till birsta city/ikea, sundsvall. det ska shoppas må ni tro=) om nån är intresserade om vad jag inhandlade så berättar jag sen, puss

image97

min kväll i en bild

image96

ganska kul

1.   2.  3.  
4.  5.

paus, pga av min mage?

jag vet inte om jag skrev det förut men jag har ju slutat i fotboll. eller åtminstonde tagit en paus. anledningen var framförallt den att jag har haft ont i magen ständigt i nio månader. och har på nått vis tappat suget. nej, för det är inte alls lika kul att spela längre. ont i magen i nästan ett år utan att veta varför, eller läkarna chansade ganska vilt och jag åt tabletter som skulle hjälpa mot magkatarr, en annan gång, för parasiter, och massa mer. när jag till sist åkte ner till södertälje till en sån hära, naturläkare som typ kollar i ögonen och säger problemet, blev det bättre. jag äter och dricker ca sju olika saker, varav fyra tabletter en gång om dagen. och dricker nån äcklig vätska på morgonen och kvällen. och en annan vidrig sörja en timme efter maten. det funkar iallafall. men nu väntar jag bara på att fotbollssuget ska komma. det kommer nog såsmåningom.

ajjjjjj

jag har sovit konstigt så jag har jätteont i min nacke. ajjjjjjj!!!

förövrigt så har dagen varit lugn. jag sov till klockan ett=) fettsköönt!
jag ska höra med malin och sara vad dom ska hitta på ikväll. jag vill ju se på fiiilm:)

image88




berättade jag om min valborg?
jag gjorde nog inte det. kanske tråkigt att höra om men jag åt väldansgod mat med malin,sara, sofie och maja. sen gick vi till bondsjös "jätterooliga" brasa. jag lovar, det var bara barnfamiljer där, nästan. inte riktigt men nästan. så vi gick vidare till ellans place. där softade vi. sen gick vi ut en sväng till. sen hem till mig där det var "fullt ös". så jaa, även fast jag tycker att valborg är sjukt överskattat så blev det kul =)




ciao!!

VALBORG

jajamen, det var himla kuuul. riktiigt kul! saknade dock mimmsan.

how about your valborg?

RSS 2.0