FRECKLED FACE

HEJHEJHEJHEJ!

det är stekande hett ute och tivolit har besökt härnta denna helg. så inte mycket tid över för bloggning ska jag få be att tala om. men men, det skiter väl en raggare i förstår jag? iallafall så var min helg jävligtjävligt bra!! inte så mycket som skulle kunna vart bättre!! möjligtvis om luckstas värsta gangster skulle vart med! jaa då hade jag inte kunnat klagat på nått! eller jo, en enda grej, för sara och frida saknades också!
i fredags mina vänner, då spenderades kvällen på geresta med mestadels thorenare och härnösandsgymnasiumare! hoppade studsmatta och vrickade knäet. söp oss redlösa och gick på tivoli. neeeej, just kidding, men tivoli blev det! dock är jag lite feg när det gäller såna karuseller dom sätter upp samma dag. och går sönder stup ikvarten. så ingen åktur för min del! no no noooo! men det var jeeeevligt kul, jaa väldigtväldigt!!! :)

igår startade vi hos emma, vidare till plepppii,det blev en sväng till psykparken. and finally to the tivoli. sådär ja, ungefär min helg!! också kul som saatan

today har jag mest solat om jag ska vara ärlig. fräknarna HEJHEJHEJ!! love på er. notnotnot! sprungit har jag också hunnit med. fira mamma har vi också gjort,hejjahejja! allt förutom det där folk kallar för plugga !!!!!!!! OJ jäklar du vad långt jag skrev! överträffade nog mig själv där! en bild på det här då? FINT!!!!


alla ska föreställa såna där " :O " skulle jag tippa på

TILL DENNIS


Postat av: Dennis

Ta det lugnt på Tivolit.. 

Jag vill minnas att mitt första tivoli jag drack alkohol på slutade i en färd med farbror Blå =)

 

- alltid lugn! :))) 

haha och nu är ju läget såhär dennis, att du var ju ganska extrem =) det finns ganska många roliga fyllestories, och dom flesta är du huvudpersonen i? hmmm :D :D förresten så ska du få höra en ful grej om du loggar in på msn nån gåååång!


TJATJAJTAJATAAAAAAAA

eyoo brushannnnnnnn

tänkte först berätta vad jag hade gjort idag! sen kom jag på. vafan, vi blickar frammåt istället! skiter i det där jag gjorde idag och tänker vad jag ska göra imorgon istället. en ny idée som är värd att testas.
imorgon är det sista dagen på praktiken och sen tivoli. woooohooo, typ ända helgen på året det är tillåtet att gå ner till femårsåldern om man så vill. men vi försöker väl hålla oss på en lagom nivå. vi ska softa osånt, sen ska vi checka placet liksom. inga konstigheter heller liksom.

jag kan inte hålla mig, det hände lite saker idag. jag måste berätta lite!
jag har vart på föreläsning, jag har praktiserat, klippt en grabb, tränat på en balfrisyr, ätit thaimat, stoppat en eld i en papperskorg, aa ungefär det. helt okey day in maj faktiskttttttt!

just ja, jag ringer dig imorgon dåååå puckoello!! lovat är lovat 
brb ska bara gå och dö lite:D:D:D:D:D:D:D::D:DDD

a
just det, ni kan få se fett med bilder när jag kommer till pappa och kopplar in mobben i datorn! längta tills dess!!!!!<33333


UPPDATERA MERA...

...sa någon och bara därför så skriver jag liiiite längre än vad jag tänkte göra ;)

praktikdag 2 och 3 kan vi nu även sätta en bock för i kalendern. riktigt kul är det. man liksom trallar, skuttar och studsar fram på gatorna dom här dagarna. haha överdrivarn no.1, hejhej!!  men det är kul, dock känner man sig väldigt mycket i vägen när man är sådär nyfiken och ska kolla hur dom gör, och när man hela tiden frågar varför dom gör si och så. men man får tänka att dom har väl också vart såna här jobbiga praktikantera som inte kan göra någonting. idag så har jag fortsatt med färga slingor och blandat färg, fast  jag har nog mest flätat om jag ska vara ärlig. in och utbakade flätor över hela dockhuvudet, fiskbens, korgflätor och gud vet allt. för er som inte hängt med i svängarna så praktiserar jag på en salong this week. alltså no school, but next week då jääääklar, då blire sista riktiga skolveckan som vi ska ta med storm. sen sista veckan, sen, sen sen sen äre sooooooooooommmmmmmmmmmmmmmarrrrrrrrrrrrrrrrrrr<33<3333

hmmmm, när ni vill att jag ska uppdatera, vad äre ni vill att jag ska skriva då? om dagen? om skolan? om mig? om mina kompisar? om mamma? om min katt? om mitt hus? nämen ni hajjar, give me some advice så det blir roligare for YOU!


 i miss u

DAG 1. PRAKTIK

måndagen avklarad. eller avklarad låter fel. det låter som att jag hatar att praktisera, men då låter det totally wrong! det är GRYMT, som grisen skulle sagt. idag har jag jag pysslat med folieslingor på ett dockhuvud och lagt upp håret. tvättat hår och annat festligt. en vanlig dag på jobbet i mitt framtida liv? inte helt omjöligt. tänk er om typ 5 år, då kan ni ju komma allihopa och klippa, färga, permanenta er hos mig. fan vad kul vi ska ha!!

annars inget nytt. jag ska sova nu hade jag tänkt. kolla inte  på klockan, för då tycker ni jag är töntig. men det skiter väl en raaaaaakkkkare i!

peace alla där ute, yao


ÄR DU HÄR OFTA?

heeeeeeeej alla mina fans (alla två) !!!
vad gör nirå? äh jag sitter och softar jag! nyss klippt och färgat soffan, jaa alltså sofie då, för er som inte fattade det dåå... jag ska sova om ca 5 minuter. då har jag nog skrivit klart det här inlägget, eftersom jag är världens snabbaste på att skriva blogg inlägg så borde detta inte hindra mig från det. nått mer intressant som ni vill veta? jaa, att jag sov till klockan två idag. ni antecknar förstår jag? njut. dra en kopia till mig!

imorgon ska jag ha apu. alltså praktisera. det loookar jag framemot. dock kommer jag inte vara i skolan på hela veckan! lite sad. gonna miss sundsvallyyy! men det kan ju vara nyttigt att lära sig lite om arbetslivet, det ljuva arbetslivet ni vet. ni som jobbar dårååå. ni andra får tänka er. hmmm... nu ska jag väl läsa kissies, blondinbellas och kenzas bloggar. det kan ju ni också göra om ni vill ha nått att göra. eller förresten, jag tror jag sover nu direkt istället!!



FRED
C U (= see you,tänkte bara förklara för dom som inte hajjade)

HEYHEYHEYHEY

jag håller på att kolla kläder på inernet. måste börja tänka på vad jag ska ha med mig nu när jag drar om typ tre veckor !!!!! inte det lättaste kan jag tala om! men det ska nog gå bra det med! ;))))))

igår firade vi fredde med dunder och brak! dock höll vi igen lite, för nästa helg dååå....dååååååå..... dååååååå ni =)

ÄRU NÅ SÖT ELLER?!




men hörrni, skenet bedrar.... :')

EY DENNIS,ANNA OCH MALLAN

tänkte svara på dom senaste kommentarerna som har droppats här. weelllllwellll

Postat av: Anna

Den rosa designen var mycket finare :)
- jaså? vettetusan vad jag tycker, men det var kul att den rosa föll dig i smaken :)


Postat av: Dennis

Vilken biff hon har blivit.. (Dora) :D

Blogga gärna om hur fotbollsträningen blev.
Ryktet säger att Ralf höjde något ögonbryn!

- jo hon är ingen spinkivovve inte. lika bra det =)
hm, jo det skulle jag väl kunna göra. höjde och höjde vettetusan :)


Postat av: Dennis

Haha. Hon värvade väl Pontus köregenskaper...=)

- jaa, tur att vi inte ärvde dom.hade blivit lite pinsamt... mohahaha

Postat av:mallan

btw mimsorr, hur gick fotbollsträningen?? :) pusss på pannan

- im going to tell you såfort jag ser dig my heart


HELT MAKALÖST

jag höll på tappa hakan nyss. helt serriöst! vår hund är väldigt lydig, men det här är crazy!
 
ingen är hemma förutom jag. så det blev automatiskt att jag fick vara hundvakt. vilket inte är nått av mina favorithobbysar. men jag skulle släppa ut henne, så jag öppnade dörren och hon stod i dörren med mig men tänkte minsann inte röra sig ett ända steg. jag vet att då man ropar "kom-får-du!" så är hon snabbare än blixten att komma, då äre nått ätbart som står på spel! men aldrig trodde jag att "gå-och-kissa-så-får-du" skulle funka så bra. hon sprang ut snabbare än någonsin och kom tillbaka ännu snabbare. helt sinnessjukt enligt mig. och jädrans vad mycket lättare det blev att vara hundvakt. jihaaa


HEJSVEJS I LIGONSKOGEN

nemen....TJENA!
vad kass jag är på att skriiva stuffs här! riktigt urdålig. skärpning ska det bli från min sida! dagens planer är ännu oklara. jag har inte tänkt så mycket faktiskt. iallafall så har mein lilla syster tatt moppekörkort nyligen, så jag skulle åka med henne från mamma till pappa, tänk att det är 2 km kanske. FYFARAO, det var det hemskaste 2 kmetrarna i mitt liv, bortsett från när man åker med sara ;) haha! men fyy, jag troddde jag skulle döö. hon saktar ju inte ner nångång under streckan. jag kör hädanefter då vi ska nånstans. fjoooo! *torkar bort svetten i pannan*

nu är vi ledig hela veckan ut och sen har vi praktik en hel vecka. ojojojoj!!!! woooaaawww, ska  vi fira eller ska vi fira?

vi firar med en bild nu på engång tycker jag!

ajfan, fel inloggare, så inga bilder. synd, aa

just ja, elle drar till granlandet och träffar norskarna imorgon.............*fäller en och annan tår*

SAGAN OM SKÖLDPADDAN JESUS


EN MÅNAD NÄSTAN, AWWW

om en månad och en dag sitter jag och min kära kusse på planet för att se storbritannien in real life. jajamen, den 18 juni drar vi. wow, det är inte lång tid alls! det är 4 lördagar bara. tänker man så, äre ju tametusan ingen tid alls. så så kan vi inte tänka, jag måste ju hinna packa också!
vi ska iallafall till södra england. till en lite stad som kallas för torquay. jag kan inte uttala det, men skulle hemskt gärna vilja kunna. men jag hoppas jag lär mig det snarast! sa jag att det var en språkresa vi skulle på? det innebär ju skola. nån timme om dagen. vilken pluggis jag är, väljer att gå i skolan på sommarn. vad sjutton äre med mig! men resten överväger nog det, så det ska inte bli några problem. jag har nämligen hört att man sover sig igenom lektionerna, och det är jag as as as bra på :) just ja, 8 juli anländer vi i sverige igen. det är då ni ska stå med välkommen hem-skyltar osånt! men vi kan ta mer om det sen!  ;););)


Om Torquay

Grevskapet Devon, i sydvästra England, är med sina palmer och tropiska växter Englands svar på Franska Rivieran.

Torquay är ett av de mest populära resmålen i landet, även för britterna själva. Här råder en kontinental atmosfär och ett underbart klimat; en perfekt miljö för en språkresa.
Torquay är en stad med anrik historia och byggdes en gång upp runt klostret Torre Abbey. Strax utanför staden ligger Compton Castle, ett av de äldsta och finaste slotten i England. Man kan även besöka Kent's Cavern, en uråldrig grotta med märkvärdiga droppstensformationer. Grottan användes av människor redan för 100 000 år sedan.




Antal invånare: Ca 55. 000
Läge: Sydkusten, ca 30 mil från London
Att göra: vattensporter, Blue reef aquarium, bowling
Shopping: bra shoppingmöjligheter
Busskort: ca 200kr/vecka

så nu vet ni det också, ni har ju undrat aslänge  vad det kostar att åka buss osånt, så nu har ni svaren där ovan! PERFA:D:D hihihi

peace


HUR HAR JAG DET I SKOLAN EGENTLIGEN?


tvångstatuerad tjej

HEJHEJ VAD KUL DET HÄR VAR DÅ

hej allla vänner på denna jord!!  
vilket fint väder det är idag? inte sant? jojojo, iallafall i härntaaa! solen steker, nästan så målarfärgen på husen smälter!! tusan också! tur att vi har ett tegelhus då! javisst, ibland är man då allt lyckligt lottad! förutom att solen skiner och alla glada miner. så tog jag naturkunskapsböckerna och satt mig på bussen. it was enough! hoppas heller inte på att jag blir sjuk! för vem vill va sjuk? ingen. eller jo, när det är prov som man inte kan, då kanske man kan tänka sig vara hemma. men inte annars! big no!!!! iallafall så räddade sara min morgondag! she is gonna be my model, my hairmodel! kunde inte bli så mycket bättre! nejnejnejnej! sara blir perfect :) nu ska jag kanske ta tag i naturkunskapen som jag missade, om jag finner orken. rackarns ork, man hittar den aldrig när man behöver den som bäst och mest! meen, det skiter väl en raggare i? ni borde kunna det där nu i det här laget!



PSYYYK

jag håller på att bli sjukkkkkkkk känns det som! det är inte så lägligt nu, halllllåå!!!! jag nyser och ögonen rinner! inte okej!!! nu äre matte, men jag har inte gjort nått idag heller. sen äre naturkunskap. woow, vad kul det ska bli dååå, längtar! kemi är ju bland det roligaste som finns.... !!!!! nä


ONSDAG

nej det här var inge kul idag. jag har inget att säga er en dag som denna. förutom att nationella proven gick sämst men inte gråter jag för det. nä, jag surar istället ! nerååå, smilesmilesmile!! förresten är ni ganska så värdelösa på att kommentera, jag lovar att inte bita nån, eller göra nått dumt mot den som kommenterar. lovar<3<3<3


GYMPA OCH JENNIFERS BIRTHDAYYY

en lektion idag, idrott! tur att det var kul! för det är lite jobbigt att ta sig till sundywood bara för en timmes lektion, men då tänker vi som så att man får bita i det sura äpplet, jag har ju valt att gå där nere så, då kan jag ju inte välja när jag vill vara där, och tänk på gympis då.. han som inte ens vet vad vi heter, just det, han som ska sätta betyg på oss, men vet ingenting om oss. han ja. tänk på han då. han blir ju ledsen :( såsåsåsåså postivit nu alla mina vänner! det var naajs ändå, jag kom ju upp tidigt, även fast jag försov mig lite. men det gör jag jämt, så det är inget ovanligt. men jag hinner jämt med bussen. wow!(förresten har det kommit nya 201:an bussar. det kallar vi nicenicenice! jag menar, jag spenderar ju en del tid på dom, så då blir det ju lite lyxigare att åka i en sprillans ny buss everyday, hahah) iallafall så var vi dock bara åtta närvarande, så vi körde basket och fotboll. myyyyycket bättre än brännboll om ni frågar moiii!!

jennnan har passerat 17 strecket precis, eller just idag gör hon det faktiskt!! det är inte varje dag. så jag säger bara grattisgrattis min sköna! hoppas livet blir liiite roligare som 17åring ;)

få se nu, klockan är halv 12 nu, jag hinner ju lätt springa en runda, plugga matte, klippa mimmis bröder och fika hos jennan innan dagen blir till natt. wow, vilken jäkla tisdag!! imponerande..

matteprov imorgon, hejaheja! ska jag bli den första som kuggar på matte A provet? det lutar mot det. men vad gör det om hundra år egentligen? klura på den sålänge! byeeee


graaaaaatttis!!!!!!!!!!!

vilket fint litet rörigt inlägg, men jag tänker inte ändra nått, för det speglar nog mig ganska bra för tillfället.

:D:D:D:D:D

what a daaaay! lovely!! skolan, bild i sisådär 40 minuter kanske, nä, 50 min. sen vare slut på det roliga. halv tio var vi klara. då var skoldagen tydligen slut! så då chillade vi, åt, sen drog vi hemöver allesammans! jag softade lite på stan med pappsen, sen.. lyssna noga nu. väldigt noga! jag köpte nya springkläder och blev värsta peppad. nu kommer det ni ska lyssna på, mimmi o jag var ute och sprang blandat med gående i 2 timmar. det bränner under fötterna nu ska jag få be att tala om. men ooooh, så nöjd man är nu. jaa man ba ler. iallafall så imorgon ser dagen ut som så att idrott i en timme, sen inge mer. WOW! lovely!!!!!!!!! idag hissar jag john bauer som gör skolan liiiiiiite bättre och inte så jobbig. man lär sig nästan ingenting, därav blir det inte så jobbigt för hjärnorna. matte a nationella på onsdag. hejjjahejja, det är nu det straffar sig då man har softat sig igenom ettan. meeeeeeeeen det bara blev så och det skiter väl en raggare i?


S.K.E.L



BLOGGGGEN!

cheeeeeeecka!!!

YEAHYEAH

det velades en hel del igår. först hade jag klart för mig att nejnejnej, ingen utgång, jag blir hemma. sen börjades kroppen peppas mer och mer. men sen dog det helt plötsligt. så mimmi kom och åt starkaostkrokar och kollade på youtube med mig. kanske inte lät kul, men då låter det fel. för det var softsoftsoft! mimmo har match idag, så vi relaxde riktigt ordentligt. jag ska baka nu. ciao!


LOVELY FRIDAY

sorrylorry for my bääd updates!! 

men

jag har vart busy ett tag sådär! jag har bott över i lucksta faktiskt! ello och jag var med mallan in the bosvedjan igår! chillade lite där och sen softade, sen softade vi lite till sen back to the lucksta osvosvosv! kunde inte bli som mycket bättre!! nej faktiskt inte! wow :D:D:D 





världens coolaste fötter

HOMER FINNS BARA PÅ TVN!!!!!

vi hade nätionäälla prowen idääääg! ängelskä!! fytusan vad bääd det gick! men det fanns väl nån mening med det också kan jag tänka mig! sen hade vi mätte, cööös vi have näätionälla prow i dä på önsdäääg. lööövely! längtar riktigt rejält ... nej. för matte är inte riktigt min grej här i livet. men vad gör väl det, och vem bryr sig om det? inte jag iallafall! tur... för jag har massa andra att tänka på. tillexempel.. hmm.... imorgon ska kappelito med mig till skolan och bli blond. snygg han kommer bli. det kan jag lova!! nä, sa jag att jag är barnvakt? nä, men det är jag iallafall. jag har klippt båda två. jättecoola. tog 20 minuter tillsammans! hahah, noga! iallafall så fick jag lära mig att simpsons inte är på riktigt. så ni som inte visste det, fick ju också lära er nått nytt! brabrabra! och med det tackar jag för mig! löööv to ya ma friendsssss

VÅRENS HETASTE SMINKTRENDER



no words! för ni ser ju själva vad det är som gäller! ;)

X(

hej 
jag mår illa som ett as !!!!!!!!!!
och fan vad det suger
arg

!!!

HEJ! vad sämst jag är på att skriva! mennnn det skiter väl en raggare i. och ni är väl raggare så ni skiter väl i det? precis!
vad har hänt för spännande idag? idrott, motionera lite i det fiiiiiina vädert. regn, fyfarao vad det suger! menmen det skiter vä.....osvosv! köpte vitlöksaioli på ica gjorde vi på rasten, så vi har ifall att vi skulle bli sugna nån gång på skolan! kanoners! slipper vi tänka på det. missade att hoppa av där jag skulle med bussen, så jag fick gå två km tillbaks (Y) ungefär det. självdå????? fred till alla mina vänner

LOVELOVELOVE BILD...

man skulle måla sina känslor.
lager på lager.
så här kan resultaten bli:


feeelings by myself (en 3 åring kunde gjrot en liknande utan problem)


ellos konstmålning


jessans aktiva målning


pallis bild, inspirationskällan själv!!


mallans teckning

jaa ni, vissa har ju det där i blodet!! kul för dom!!!!!!!

KÄNDISAR PÅ STAN

idag var gert fylking och robban aschberg på torget i lilla härna!! man kunde betala en slant och få munskölj av dom, så jag passade på att ta en shot med aschberg! bildbevis kommer!!











tror ni mig nurå??????

HEJHEJHEJ

hoppsan, här har det inte vart nån bra uppdatering alls!
men gårdagen var jättekul och det märks idag. trött och sliten är väl ord jag kan känna igen mig själv i. så idag har jag och annna softat, försökt blivit kompis med min iphone och gäspat. ganska lugnt med andra ord! jättebrajättebra! ville bara kika in och säga att jag lever efter gårdagen. har inte sett en ända bild. :D:D:D:D:D lovely!!

RSS 2.0