back in bloggandet

det blev en riktigt kort paus, men jag kommer säkert skriva mer sällan! om man nu kan skriva mer sällan(?)

jag börjar få lite ångest inför skolan kan man säga, vill inte dit. jo det vill jag, men inte till lektionerna. it sucks.
menmen, jag får träffa mina kära classmates, och det är det som är så bra med skolan!

mitt lov har varit otroligt, först påsken och hela fadderullan.  och på måndagen kom kusinerna från storstaden hit. dom var grymt efterlängtade, och jag saknar dom som om det vore 1000 år sedan jag såg dom sist!! :(
som ni ser på bilderna under ; så bowlade vi, ojojojoj, jag vann!! ihihih

jag har inte gjort så mycket sen dom åkte, jag har mest kollat på filmer. det är inte helt fel det heller!:)

nu ska jag gå och lägga mig, jag ska nämligen upp tidigt och åka till sundsvall med broder, måste inhandla kläder och stuffs till farmors fest på lördag!! jippiiii, njae.

menmen, so looong / mimmii

/image12


bilder

image8image9image10image11 ANNNA, du får ta åt dig äran för dessa snygga kort

hej

tar en liten paus i mitt bloggande, jag känner att det finns inte så mycket roligt att skriva om mitt liv just nu, allt är så knepigt for the moment.

pusss , mimmi


tisdag

idag är det tisdag ja, och vet ni, min näsa kliar som tusan, vet inte vad jag ska ta mig till. haha!:) men dagen har också fått mig att inse hur sjukttråkigt jag har det; jag menar, när jag går omkring och skrattar åt mig själv när jag hostar, hahah, jag är en liten no-lifer förtillfället:) men en sak som är bra när man hostar är magmusklerna man får, nu ser ni säkert ut som frågetecken, men annars gör det asont i halsen så då tar man stöd i från magen, då får den jobba också:) wihioo:) kände mig smart när jag klurade ut det! jag som hoppades med hela mitt hjärta att jag kan gå till skolan imorgon, får se om mamma krossar det önskemålet när hon kommer hem. det blir spännande!

hur mår duuuuuuu? :)

puss / mimmieyyy

(?)

lite piggare känner jag mig, men om man kollar temperaturen i kroppen så är de densamma.
men min kära kusin sa att det sägs att håret och naglarna växer snabbare när man har feber. är det så? någon som också har hört det? det vore rätt coolt tycker jag. men nej, jag har inte märkt att mitt hår har blivit någe längre:)  

men men, hur som helst så saknar jag skolan(!!!) eller rättare sagt mina classmates!!!! :)  fatta hur tråkigt jag hare på dagarna! men jag har siktet inställt på att bli frisk i morgon, så jag kan komma till skolan på onsdag=) wihooo!

pussssss , mimmi


lägg märke till; jag skrev 2 inlägg på samma dag, kanske för att jag är sjuk, vem vet? :)


Måndag

det blir ett kort inlägg känner jag. jag har fortfarande feber, wihooo. medan alla andra är i skolan, sitter jag här. uscha. jag vill också dit. men förhoppningsvis kommer jag någon dag denna vecka:) om inte så kan man ju säga att mitt påsklov redan har börjat! haha:)  nej nu sitter jag här och skakar, hahh, borde nog försöka sova, vilket jag inte har gjort annat än!

puss, miimms

söndag

man kan nog sammanfatta min söndag med ett ord - hemsk!
feber som bara stiger och stiger, nu är jag uppe i 39 grader, wihoo -.-
och halsen gör förjäkla ont! men men! ingen skola imorgon dock.
 lite halvtråkigt kan jag tycka!

HOPPAS NI MÅR BRA!!!!!


pussss / en utslagen mims


LÖRDAG!!!!!!

serriöst, nu ska jag vara lite negativ, bara för att. nej men, jag har en anldening, eller engetligen så finns det väl ingen anledning att klaga, MEN jag har åkt på feber och halsont. JIPPI. jag som skulle leva loppan denna helg, men kroppen sa emot. wihioo. såå tack, nu har jag fått ur mig lite ilska!
så nu tänkte jag tänkte jag berätta dagens fördelar; jag var på stan, med sofie, åhå, vet inte hur längesen det var;o minst en månad sedan, så lång tid får det inte gå tills nästa gång! vi fikade, wihoo :) på waynes coffee=)
nu sitter jag här med 38 graders feber och kan knappt svälja, halsen gör ont, ont, ont!!!! men vadå,det kunde ju ha varit värre :D så det blir väl att se melodifestivalen hemma ikväll, i min ensamhet, eller med min kära mamma, för jag tänker minnsann inte smitta ner nån i onödan:)
men ni får ha det så bra ikväll everybody, hoppas ni har klarat er från alla virus som går!!!

puss , / en sjukmimmut

fredag

wihooo, äntligen helg!! efterlängat som bara den! (:
och jaa, jag har samlat nya krafter sen igår, fast jag hoppas jag slipper skriva om detta!!
idag stod jag i aulan med mimson hela dagen!;; det var najs, vi körde till och med "så ska det låta" med sjuorna, jag är bergis på att det var deras roligaste rast hittills! så det var ju funny!:)
jaa men iallfall så är det ju somsagt fredag idag, njuuuut! jag ska äta en hel del onyttigheter denna dag hade jag tänkt! jag gillar att äta onyttiga saker! :) jag är bra på det också!! ihiheiheiihe
jag funderar på att sova en stund så jag blir piggelin ikväll, så jag kan umgås med mina kära vänner:)

får se om jag skriver nått ikväll:)
PUSS, mims

( WOW, jag bloggar idag med;o :D:D:D )


torsdag

åhååååå vad less jag blir, jag hade skrivit ett bauta långt inlägg också försvann det bara!!
ahhh, då känner man inte precis ; "ähh, vadå, jag skriver om det" .....¨
utan då samlar jag nya krafter till imorgon!:)
jag kan ju sammanfatta dagen lite kort iallafall;
min torsdag var grym, en kort dag, med få lektioner.
kan det bli bättre? inte så mycket iallafall!!
sen roade jag mig med att umågs med två söta prickar, sara o frida:) mysigt värre, men vadgjorde vi egentligen?  ingenting... haha:) det var ioch för sig så himla skönt:)

jag har kommit på att för mig tar det en hel del tid att blogga, inte för att jag skriver sakta, okej,jag skriver inte fort men, det beror iallafall inte på det, utan kanske för att jag är inne på både bilddagboken.se, apberget.se och youtubar samtidigt! mest på min idol<3 BJÖÖÖRN GUUUSTAFSSON!! jag skrattar ihjäl mig  varje klipp jag ser med honom!! han är så cute!! det ska bli spännande att se vad grabben hittar på på lördag, på melodifestival - finalen:D
wihooo, kommer sitta klistrad!!

nu ska jag kila,  hare göttarns :)

pussssss, / Mimmi


onsdag

WOW, jag bloggar två dagar i rad, ganska ovanligt & riktigt coolt:) dock mångas vardag, men jag vet inte, inte min, ÄN. Iallfall så har dagen varit kanon. Otrooooooligt roooooligt, kanske var att ta i men jag menar ; det blir ju inte bättre av att vara negativ, och man måste ju ändå gå i skolan så varför göra det till nått tråååkigt? det är bara knäppt, tycker jag iallfall:) men onsdagar brukar vara väldigt softiga, syslöjd jättelänge, så det är skönt, det känns ändå bara som man sitter av tiden där:) och det är jag bra på!! så japp, det vart en lyckad dag!:)

Morgondagen är ännu inte planerad, får se vad som inträffar:) jag har egentligen ingenting att skriva mer, men bara för att det ska se proffsigt ut som försöker man ju liksom komma på nått att skriva. men jag lyckas inte. så jag får se om jag kommer ihåg& kommer på nått vettigt att skriva imorgon:)

hoppas ni har haft en bra dag med:)

pusssss, mimmi

tisdag

Eftersom jag är så sjukt pinsamt dålig på att blogga, eller i varje fall att komma ihåg att jag faktiskt har en blogg, så tänkte jag att när jag väl skriver så kan jag ju alltid försöka att få till ett någorlund långt inlägg, fast det får vi ju se hur det blir med det:) Men iallafall, så började dagen strålandes finemang, först so, sen håltimme på svenska, wihihoo, det var ett superlångt pass så det var riktigt härligt! sen efter det var det idrott, volleyboll, woho, det är faktiskt riktigt kul, dock hade mitt lag inte så bra samarbete, men whatever;) det var kul! sen hååååååltimme igen;; fast i engelska, lika långt pass där, så det var ofantligt najs! sen var det bara matte o no kvar , och det gick rätt smärtfritt:) justja, dagens "höjdpunkt",eller inte, utevecklingssamtalet, gick också hyffsat smärt fritt!! :D

efter skolan så hann jag inte göra nått nästan, var ute med vovven,sjukt jobbigt, okej, jag vet att det är jag som är lat, men, hahah, senså har jag mest drygat vid min dator och ätit glass, mm, min mage gillar när jag äter glass, eller inte, för den sväller upp och det ser ut som om jag vore i sjunde månaden.. jihooo.. hahah:) ganska komiskt ändåååå=)

såååå jaaa, det blev inte riktigt så där supermegalångt som jag  hade tänkt mig, men:)

PUSSINACKEN / MIMS

image2


FÖDELSEDAG

ohyeah!;D
heltsjukligt roligt:)

jag är så kreativ;;
eller jag har ingen skrivarkraft today -.-

pussssss

RSS 2.0