HEJ

jag hade egentligen tänkt att göra en sånhär nyårsgrej-test sak. men frågorna var inte så roliga, så jag hittade en annan.

1. vad heter du? Mimmi
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? vad som helst. nått klatchigt.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? dom tänkte inte på nått annat...
4. vilket stjärntecken är du? jag är fisk
5. vilken årgång är du? im a 92:a
6. vart bor du? hääärnta
7. bott utomlands? jaa för en vecka;; haha
8. flyttat antal gånger? nårga
9. vart skulle du vilja bo? usa, fast jag har inte vart där
10. yrkesval? helst skulle jag nog vilja bli frisör

UTSEENDE
1. hur lång är du? 170 cm
2. hur mycket väger du? hmm om jag visste skulle du få veta
3. hårfärg och frisyr? brunt, så där lagomt fult
4. ögonfärg? gröna
5. mest nöjd med? min vänstra hörntand
6. minst nöjd med? mina fötter
7. skostorlek? 39
8. glasögon? nej, men däremot linser
9. har du några piercingar/tatueringar? nein

FAVORITER
1. filmer? taken, mamma mia
2. låtar? hej jag är ett rixfm offer
3. årstider? vår, för då fyller jag år:) nemen summer
4. mat/dryck? lasagne
5. djur? vandrande pinnar
6. färg? vit
7. parfym? escada
8. tv-program?  vet inte
9. sysselsättning? äta

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? svart täckjacka
2. vad använder du just nu för skor? svarta stövlar 
3. favoritfärg på kläder? det mesta
4. favoritmaterial på kläder? mjuka gillar jag bäst...
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukisdress
6. favoritaffärer? måste väl säga hm
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? många pengar
8. favoritmärke(n)? är inte så mycket för märken
9. vad har du för byxstorlek? på jeans eller??
10. vad har du för tröjstorlek? säg runt 36

BLANDAT
1. vad heter din morfar? nisse
2. var har du i din:
¤ jackficka just nu? tusen olika läppglanser
¤ väska just nu? samma
3. vad är du beroende av? lipgloss,höhö
4. vilket land kommer du i från? Sweden
5. vilken sorts lypsyl använder du? varierar mig, men nu äre ett som luktar JUL
6. vad tror du på? dig
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? passs för jag kan inget om det där, även fast jag är konfirmerad :)
8. vad köpte du senast? hårspännen kanske
9. har du nåt husdjur? joo, det har jag ju, hund, katter
10. vad bor du i? ett hus

PRYLAR:
plånbok: ja, en stor cool
tandborste: rosa hos pappa, lila hos mamma, kul va? haha...
smycken:  inget fan av det, men visst har jag det
solglasögon: jag ser ut som en mygga i sånt
underkläder:  jo jag har en del sånt med hörrudu
nagellack: jaaa, älskade lacken, mest i rosa-skalan om jag ska vara ärlig

2 DAYS LEFT

idag är det näst sista dagen på det här året. woah, vad sjukt. vet inte om det har gått snabbt eller inte. men hur coolt år som helst i vilket fall. dom flesta bloggarna jag har läst skriver dom nått ´sånt här schema liknande sak, och skriver vad dom har gjort under hela året. men det ska inte jag göra. för jag har minne som en guldfisk. det kommer ta år och dagar om jag ska sitta och klura ut nånting för vajre månad. men är ni extremt nyfikna så kan ni ju titta tillbaka i min supercoola blogg eller kolla på bilddagboken, jag har nämligen hört att en bild säger mer än tusen ord. så varför skriver jag massa  text här? bra fråga. jag tror jag började med den här i februari. men några saker kan jag väl försöka få fram. vårterminen i 9:an var inte att leka med. balen var kanske det roligaste jag har gjort. hela sommaren var sjukt nice. gymnasiestarten kunde inte vart bättre. det var typ dom största avtrycken i mitt 2008. och att bli fri från mag-jävla-smärtan var bra. riktig bra.
nu sitter jag här och nyser. fucccccck, jag håller på att bli förkyld. nu ska jag och mim peppa varandra och gå till solariumet. pusss

ALICE CO(O)PER

jag och mimmi håller nu på med frisyrer. vet ni hur bra vi är? nee det är svårt att föreställa sig. för så bra är vi. haha, im just babblar. haha. det står nyårsfrisyrer på schemat. vi har inte spelat buzz än. men kvällen är inte slut än så vi ska faktiskt spela det snart. vi ska inte ta buzzen hem. haha. kuuul. neeeein. meeeen ville bara berätta vad jag gjorde. så nu vet ni det. mimmi har bränt sig på locktången. inte förvånad :O :O :O


TJA

hörrni mina vänner, hur kul kan det vara att läsa en blogg där sjävla bloggaren inte skriver nått? kan inte va kul. stackars er. men vad ska jag skylla på idag? ... jag har varit på stan, fikat, gått på stan ännu mer. så jag har inte haft tid idag.förlåt. jag tror egentligen att det handlar om att jag inte ha nått att skriva här. men vi låtsas inte om det. jag fortsätter skriva som jag alltid har gjort.  =) jag loovar att det kommer ett fyndigt inlägg snart. snart. för jag ska spela buzz med mimmi nu. vet ni vad det är? inte ? googla!


=S

kolla på det här klippet jättehemskt är det! tänk att det är så för många. fyfan alltså. förövrigt en bra reklam.

MERRY CHRISTMAS !

god jul allihopa, ha en riktigt nice jul nu!!!

jag har faktiskt redan fått såpbubblor, wohooo!! svårslagen julklapp!! snart äre kalle. sen kommer ju tomten och hälsar på. ni ska bara veta hur nervösa småbarnen är. det är som dom har en miljard myror i benen. men det är väl så när man är liten:)

emlan last yeaaaaar

23 DECEMBER

just idag är det drottningens födelsedag, adam har namnsdag, mimmi firar lilla julafton med sin mamma, evelina spenderar sin första dag i thailand och imorgon är julafton. det är synd att det inte är lika kul med julafton som det var för några år sedan. fast jag ska inte säga att jag inte diggar julen - för det gör jag! asmycket! jo men jag längtar. haha : )

igår hade vi lilla julafton girlsen och jag. vi delade ut paket och åt. haha det sista förvånade er va? haha. ni ska bara veta vad jag fick. jag har lite bilder men inte på allt. och eftersom maja den jääveln tog kameran så kan jag inte knäppa på det jag missade. så länge ni inte vill att jag ska knäppa med min 1 megapixels mobilkamera... ne jag tror vi klarar oss.


den smakar kanel, och jag älskar den. aaaah, lovelovelove!!!



har ni sett vad gulllligt!



<333


nu ska jag packa ihop mina grejer och fara till mamma och försöka få lite julkänsla : )
god juuuuuul lovers


LILLA JULAFTON MED TJEJORNA

tre ord - jag älskar dom


VI HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET IGEN

den var helt okej. men jag trodde att den skulle vara bättre. men den var bra! : ) så nu vet ni det. jag tycker iallafall att ni ska se den. så får ni avgöra själv.

SLEEPY SUNDAY

idag kommer dennis hem! wihooo, det är på tiden! synd att det bara är en snabbis. men kul att han kommer hem till jul : ) imorgon åker evelina till thai, täääääänk er att få göra det!!! åhhhh, hon kommer ha det kanonnners där! helt övertygad. annars då? joo jag har bakat hela dagen, nivet såna marspiangrisar som man doppar i choklad, knäck osv. mmmm, jag hade typ glömt hur gott knäck är. det är stört vad gott det är!!!!! jag och maja ska på bio ikväll kanske. vi hade iallafall tur med vädret igen. tjingeling

HEJ IGEN

4 dagar och 13 timmar höll jag mig ifrån bloggis. kort resumé om vad som har hänt under denna tid.

matteprovet. vi säger ingenting om det. jag säger bara; vi firar om jag får godkänt. sällan jag har skrivit ett prov och inte är säker på en enda uppgift. hahaha, men jag chansar hej vilt. då kan man iallafall få nått poäng om man har tur. så vi väntar till efter jul och ser.  fotbollsturnering med skolan i nordichallen. tja, vad säger man. jag spelade inte överdrivet mycket, men oohh så kul det var. fast lite pinsamt. annica knäppte skitmycket bilder. men det finns inte ett enda bevis på att jag spelade, hahah, men jag lovar, jag spelade (Y)!. övernattningen på skolan. okej, det här var sjuktroligt. först på biteline åt vi tills vi tuppade av. även lilla virran som bantade fick äta sig mätt. sedan bjöd kvällen på film i klassrummet, ville val, musik, spökhistorior. det sista blev det lite för mycket av. ni vet såna här sjuka grejer man kan vara med om, typ andar och spöken och sånt. jenny såg en människa som inte skulle vara på skolan klockan 3 på natten. så hon kutade ut ur från korridoren där vi satt,in till klassrummet och la sig på madrassen, vi somnade fem stycken på nathalies madrass klockan fyra ungefär. shit vad man kan skärmma upp varandra bara sådär. jag glömde säga att jag var så smart, jag smällde i mig 3 powerking så jag var hyffsad pigg. jag fick till och med lov att försäkra min mentor om att det var engeridryck. haha! : ) det var asmysigt iallafall, man liksom lär känna alla bättre och bättre och det är kanonkul(Y) ni ska bara veta att jag har en skitcool klass. liksom en klass för sig. iallafall när vi vaknade så åt vi frukost och sedan vare dags för en heldag make over. vi gjorde allt med varandras hår. klippte, färgade, tonade, slingade. noppade,färgade ögonbrynen/fransarna. det är alltid en sån dag, i slutet av varje termin. egenvård kallas den. den är riktigt poppis : )

4 dagar till jul. och jag har inge mycket julkänslor. stackars mig.nemen det kommer kanske imorgon, eller om en minut? hahah jag har köpt alles julklappishar och är fettnöjd. eller okej, en kvarre. kaspers. men det är lätt. ha en fin kväll allesammans, du med bloggis pusss


BYE THE WAY

meeeeen medan kan ni titta in på VILSNAGIRAFFER.BLOGG.SE

HEJDÅ PÅ ETT TAG

bloggis och jag har bestämt och efter mycket om och men, att vi tar ett välförtjänt jullov. så flitiga vi har varit.. haha årets skämt. men vi återkommer, var så säkra!.


peace


SÖNDAG,DET ÄR SÖNDAG

hej bloggen!
idag har jag tränat klippt lite folk, små tjejer. dom vart assöta. sen har jag lirat rockband med kasper, det är askul. fast jag är baaad, fast kasper försöker säga att jag är bra, så han slipper spela själv. hehe, snällt. JO just det min mamma gav mig en chokladkalender idag, såhär härligt försent så nu har jag ätit 14 stycken, intresseklubben antecknar : ) jag såg andra avnyn avsnitten också..... ohhhh det är så spännande. shit mama!!!!!!!!!!!!!!!

HEJ VÄNNER

hörrrni det är lördagkväll. vad gör ni? är ni ute och super? spelar poker? sitter inne och kollar på faddergalan? sitter vid datorn och tittar på roliga youtubeklipp? eller mår ni lika kasst som mig så ni inte orkar nått annat en att sitta hemma och nörda. jag skulle eventuellt jobba ikväll men det behövdes inte. lika bra det. för jag har sovit hela dagen. vaknade ett, somnade tre igen och sov till sex. wowwww, härlig dag. jag försöker samla all kraft jag kan få tag på för att masa mig upp till mallans place och träffa henne och sara. im working for it. bara jag inte blir sjuk. då, då ni. då blir det inte roligt att heta miimmi. det är ju värsta veckan till veckan. dataprov,matteprov, sova på skolan, julmysfika på idrotten, egen vård. tänk eeer, åhh, sen jullov! how i longing for that. jaja, fortsätt festa,spela, slöa eller nörda. så hörs vi nästan gång. jag och bloggen ska nog inte umgås nått mer ikväll tror jag.
 puss


LUCIA









IDOL

KEVIN KEVIN KEVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och hundra uptropstecken till

PSYK DAG

vet ni vaaad? jag tänkte berätta om min dag för er. så här vare. jag försov mig (det gör jag alltid, så det är inget märkvärdigt). men jag hann i tid till bussen. jag sooov hela vägen, (det gör jag också jämt). sen klev jag av, i snöblasket. märker ni vad detaljrik jag är? i allafall så tog jag hissen upp till klassrummet, som ligger på femte våningen, så det kan man göra med gott samvete. jag brukar faktiskt gå ibland, typ 3 gånger/termin.
första lektionen skulle vi färga våra tjejdockor hur vi ville. jag bestämde mig rätt snabbt för engångskull! wow, kors i taket! mörkbrunt med guldiga slingor i fick bettan, hon heter så min docka. det tog hela förmiddagen. tur det kanske, för på eftermiddagen lussade vi för hela skolan!!!! Hahahahahaha så jäkla kul. vi gick runt i alla klassrum, på alla våningar med halva klassen klädd i klippkappor och och tomteluva/luciakrona/stjärngossestrut/tärnglitter. and yeees, dom kollade konstigt. men dom hann inte säga nått innan vi gick ut igen. vi kunde bara en sång, så vi varvade "jag såg mamma kyssa tomten". jesuuus, snacka kul.vi är ju inte direkt en estetklass, så sången är inte vår starka sida. ni ska få se bilder sen, både på dockan och vårt fina luciatåg. det var ett garanterat annorlunda luciafirande : )

I can not sleep but I have not even tried

veronica älskar när jag gör sånahära frågor, också tänkte jag attt eftersom det är hennes birthday idag liksom så: )


STEG 1
Namn: mimmi
Födelseplats: sundsvall
Bor: härnösand, sverige, norden, europa, jorden
Ögonfärg: grönt med orange i, tänk nemo
Hårfärg: brunt skulle jag kalla det
Skostorlek: 38 2/3, eller vi säger 39
Civilstatus: snigel,
Höger eller vänsterhänt:
right, yeah right

STEG 2
Skor som du bar idag:  svarta stööövlar
Dina svagheter: tiden räcker inte till om jag ska skriva alla
Rädsla: mördare, ormar osv

STEG 3
Första tanke när du vaknar: please kill me
När somnar du: olika, men det är måååånga tankar som virvlar runt

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:  cocaapepsi
McDonalds eller Burger King: donkishh
Adidas eller Nike: adidas tror jag, eftersom jag är SÅÅÅ insatt
Lipton Ice Tea eller Nestea: samma här, bara för att jag inte har nån blekaste så säger jag lipton
Choklad eller vanilj: vanilla

STEG 5
Svär du?: inte alls ofta
Sjunger du?: aa fast inte så bra
Duschar du varje dag? jepp
Röker du?: neeesh
Gillar du skolan?: jaarå
Tror du på dig själv?: ja, vem ska annars göra det? ;]
Kommer du överens med dina föräldrar?: jaa, skitbra

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol ? yes
Rökt?: tror inte deet
Shoppat?: mmm 2 much maybe
Ätit en hel ask müsli?: neeeej
Ätit sushi?: no
Stått på scen? nää
Skejtat: nix
Bakat?: jaaa, peppisar
Stulit något?: neej
Ljugit? naa,eller jag vet inte
Rakat dig?: jo
Kysst någon?: dont think so
Kramat någon?: jaa
Haft sex?: no

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: nja
Varit full?: kanske, vem vet
Blivit kallad hora? inte serri
Blivit nerslagen? av maja ja........
Busring någon?: jaa, gud ja
Gjort något som du ångrade?: jaa
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: ne inte nångång faktiskt
Kastat en sten på nån ruta?: maybe baby

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? mimmi? nerååå, du gick väl inte på den lätta?
Hur vill du dö? snabbt och smärtfritt
Vad vill du bli när du blir gammal? en söt, tjock tant som spelar bingolotto

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? några stycken
Antal CD-skivor du äger? inte en blekaste
Antal piercings?: öronen just
Antal tatueringar?: noooooll
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: inte så många, men det har hänt, ohlalala



STEG 10
Vad ska du göra i sommar? jag ska till england och sen ska jag softa resten, durå?
Vad ska du göra i vinter? vara inne och värma mig
När tar du studenten?  2011
Vad gör du efter gymnasiet? jobbba.resa kanske, jag veeeeeeet inte
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? inget bestämt
Vad händer till helgen? idolfinal, hahah nerå, men jag ska softa, chilla, take it easy you know
Vad vill du helst göra just nu? stänga igen datorn och slockna

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? varför inte liksom
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? egentligen allt, men ansiktet kanske
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? hahaha vilken jäkla fråga
Vem är den perversaste person du känner? har bara perversa kompisar.. nerååå, jag vet inte
Hur många gånger har du varit utomlands? typ 6 gånger
Vilket land är bäst? turkiet,italien,grekland eller tjeckien

jag var lite internationell på vissa ställen för jag tänkte ifall nån som läser min blogg skulle råka vara engelsman eller indie, eller från usa, då fattar dom nått liksom....hahaha, trodde jag ja...!!  nu måste jag sleepa, hörs imorgon om vi har tur. hejdå bloggis


SWEET SIXTEEN

virrrrrans dag idag, grattis lilla vän! hoppas din dag blir bäst!!
<3


MOTIONSDAGEN NR1

efter den här dagen behöver jag nog inte träna på ett år. först fotboll på idrott, sen gå därifrån till skolan. för er som vet avsåndet mellan V&S (vin och sprit) och john bauer gymnasiet kan nog intyga på att det är ganska långt ! förresten, så var det skitkul med fussball. ahhwww, längesen nu, och vems fel är det?! ta åt dig magjäääävel. jag gjorde även en snygg vurpa mitt på planen, observera att detta var innan matchen då vi körde vanliga passningar. född till klantig.

snart är det nyår, jag längtar mer än till julafton! wohoooo! :D

MEMORIES FRÅN DEN GAMLA GOD TIDEN, TYP

mimmi döda mig inte för det här, vi var faktiskt små!
här är min bästa vän och jag när vi var så hääär småa
helcooola juu!

RUBRIK !

jag har köpt klart nääästan alla julklappar! lycka på högnivå. jag är alltid sist. har alltid nått kvar. men får se om jag lyckas hinna klart i tid. jag måste verkligen tänka efter innan jag köper grejer, jämt! bra och dåligt på samma gång. evve och virran var mitt sällskap i sundsvalls stad. wohooo, eve den jäkeln ska till thailandet under jul och nyår. neeeej, jag är inte alls avis, inte alls! buuhhu, funderar på att sätta mig i hennes resväska som förmodligen är ganska tom när hon åker ner, men på vägen hem kommer jag nog inte få plats då alla hennes fake- fred perrykoftor, tusen koftor och allt annat som ska inhandlas på mbk ska få plats! så det blir en gåta, men jag filurar på den : )

vi har glosor tills imorgon, och nu har jag präntat in dom i hjärnan och håller tummarna att glosorna håller sig där tills imorgon vid 14 tiden. peppar peppar ! ...
och för er som gillar onödig information,så kan jag meddela att jag är hos mammut. i det stora blå huset vid e4an, precis.
aw, just det. jag såg aldrig andra avenyn avsnitten igår, kanske ska se dom nurååååå. vad tror du bloggis? om du lever får du se.

peace


jag lägger ju aldrig ut bilder, så här har du blogggggiii


AHH

jag haaaaaatar excel,powerpoint,outlook och allt som har med datakunskap att göra! blääääääääää that kills me slowly. ville bara ta ut min ilska på på nått, så då passade det bra på dig bloggis : ) en bra grej är att det är näst sista gången föralltid som jag har data! ljuvligt.

THE HELG IS OVER

jag överlevde jobbet !
sen åkte jag hem en snabbis och packade, och bytte kläder. sen drog jag vidare till sara, mallan och frida! aaaah, jag saknar dom så det gör ont! dom är helt .... helt jävla bäst!
vi sov hos sariis, sen idag har jag varit hos morfar, som är sjuk.blää stackarn. så himla orättvist. han av alla människor... jag kunde ha tagit nått av allt elände han har fått.
nu ska jag se två avsnitt av andra avenyn, sen soova. sen vakna, sen skola, sen shoppa i sundsvall ! haha yeyyyy!

godnatt!


SATURDAY AFTERNOON

snart ska jag bege mig till jobbet och jobba i fem hela timmar. sen ska jag tillbringa kvällen med några utav favoriterna. dom kommer nog få stå ut med att jag kommer lukta pommesfrites och ha fetthår. haha stackarna!
snart sitter pappa på planet till indien... det är väldigt tomt här hemma, eftersom dennis bor i norge nu för tiden också. men idag börjar linus bo här så det blir inte så tomt längre : )
imorgon ska jag klippa mamma, spännande ! men det kan inte mer än bli helt fel. och neej, jag ser nu att jag glömde att berätta att vi fick göra folieslingor igår. det var skit kul, men jäkligt svårt. men med lite träning kommer det fixa sig också. roligt att få testa nått nytt, även fast jag har provat på och lärt mig huuuur mycket som helst under den här terminen, som snart börjar dra sig mot sitt slut.. awwwww, det går alldeles för fort. men samtidigt, är det ljuvligt med jul och lov! klockan är halv fyra nu och jag börjar fem. borde kanske byta om till arbetskläderna och äta nått så jag står mig i fem timma. pontus skjutsar mig till sara när jag har slutat jobba så slipper jag gå. gulligt va! yey!

just det, mamma skulle beställa klipptid åt mig, jag tycker det är pinsamt  när man ska säga vilken frisör man vill ha, speciellt om det bara är två som jobbar på salongen. så mamma skulle göra det. då var det en speciell jag ville skulle klippa mig. vet ni när jag fick tid ???? 7 januari... jippiyey, det var förra veckan hon bokade. snacka om fullbokad.! hhaha, men jag tror att det är värt det. jag får ha håret så här över jul och nyår. men den 19 har vi egen vård i skolan. det vill säga att vi får göra vad vi vill med håret, med hjälp av en klasskompis. spännande : )
nu ska jag göra allt jag inte hinner göra om jag sitter här. pusss lovers


FRIDAY!! YEYYYYYY!

halllllllå
idag hade vi salong hela långa dagen, rullade permanent och klippte klart en plan-skulptering(?) hette det så? aja, sen gjorde jag en vacker liten fälta på en långhårsdocka =) haha det var typ skoldagen! eller just det, vi fikade också, som alla andra fredagar. jag bad med min snällaste röst, eller det var ulla som frågade, om vi fick åka med en tidigare buss. tack gud för det. då hann jag hem innan jag skulle jobba. jobba på resturang är ganska jobbigt känner jag så här nu efter. mina fötter värkeeeer, otränad..hehe...oooopppps! mitt fel. nemen imorgon fortsätter jag jobbbba, sen har jag jobbat klart för i år ! wiiie. nu ska jag se idolklippen på youtube.. haha nörd.. men jag måste se, även att alice och kevin är i final! wehooo, min favoriter. wooawww!! hörs imorgon lovers

REDOVISNING SAMT BRANDÖVNING

ni ska bara veta,jag, jenny och evelina gjorde nyss världens genomtidernas värsta redovisning... noll förberedda, skrattanfall stup i kvarten, sa fel och då menar jag helt fel! typ att man behöver ingen anställning för att jobba på body shop och alla produkter är testade på djur. jesus kristus, vad kul egentligen, trodde inte redovisningar kunde bli så hära, jaaa idont know. wonder vilket betyg ulrica vill ge oss, om hon ens vill ge oss nåt ;) inte nog med det, precis när vi skulle avsluta vår värdelösa redovisning, vad tror ni hände då? joo ni läste rätt på rubriken. BRANDALARMET GIIIIICK.......... !!!!!!!!! så hela john bauer kutade i trapporna ner till first hotels parkering. helt jävla sjukt...det blev totalkaos av hela kalaset. sen uppp igen, fightas om hissen. MEN nu har vi iallafall rast och har varvat ner oss lite, sen lite kvar av lektionen, sen slutar jag och då ska jag sätta mig på bussen och fara hemmåt :D


MIN DAG, (idag igen) !!


READY

provet avklarat, jag överlevde!!!! thank you god i did

nu ska vi redovisa för klassen om vårt repotage om body shop. sen hem och äta middag med pappa (och linus, pontus och maja) sista på 6 veckor/ 42 dagar/ 1.5 månader...... men det blir nog bra!

PROV! KILL ME

idag vare öppethus på jb, min skola så man fick komma och kika. vi stod och rullade permanent,eller vi och vi, inte jaag, för jag suger på det... men iaf så tvättade vi håret på people who ville, och fixade dom så fina såååå. när jag kom därifrån vid åtta, dvs hemma vid nio, så for jag till mamsen och försökte lära in mig den jättehemska provet vi har imorgon, FRISÖRYRKETS HISTORIA!!!! ahhhhhhhh, jag blir galen, mest på mig själv om jag ska vara ärlig, jo för vi har vetat om att vi ska ha prov i flera veckor, kanske månader innan. men ändå sitter jag, mimmi lindholm, här dagen innan provet och tror att jag kommer fixa det galant.. jo tjeeeena, undra sa flundra hur detta kommer sluta. men för övrigt är det prima, något övertrött, lika bra det, eftersom jag kommer få sitta uppe hela natten och traggla all denna fakta. men vi ser det från den ljusa sidan - sen är det gjort : )


hej tisdag

idrott - lunch - engelska - birsta - plugga !


JULKLAPPISAR

min mamma vill att jag ska skriva en önskelista, grejen är bara den att jag vet inte vad jag ska önska mig. man går hela tiden på stan och vill ha allt man ser, men sen när man får chansen att önska sig allt ..så är det inte så enkelt längre! myskooooooooo

hej vännner ...

jag hade skrivit aaaaaslångt inlägg, och så sket det sig, faaaaaaaaaaaaan!!!!!!!


RSS 2.0